Over Ons

RC Advies belastingadviseurs wordt geleid door Rob C. van Kampen RB, al sinds 1979 actief als (belasting-) adviseur.

Rob C. van Kampen is fiscalist en heeft zijn fiscale opleiding genoten aan de Federatie Belastingacademie . Hij heeft bij diverse  accountants- en belastingadvieskantoren gewerkt en was tot medio 2009 vennoot bij een middelgroot accountants- en advieskantoor te Groningen en is een allround adviseur op het gebied van belastingzaken, administraties, jaarrekeningen en loonadministraties.
Sedert 1 januari 2010 is Rob C. van Kampen eigenaar van RC Advies belastingadviseurs aan de Bieslookstraat 31-1 te Groningen.

Rob C. van Kampen is Register Belastingadviseur en lid van het Register Belastingadviseurs ( RB).

Het Register Belastingadviseurs (RB) is met ruim 7.500 leden dé beroepsvereniging van belastingadviseurs voor het mkb. Zij kunnen bij het RB terecht voor belangenbehartiging richting overheid en politiek, vaktechnische informatie en ondersteuning in de beroepsuitoefening, opleidingen om RB te worden en PE-cursussen om hun kwaliteit en kennis op peil te houden.

U kunt Rob C. van Kampen bereiken via mail rob@rcadviesbelastingadviseurs.nl of telefonisch op 06-53929366.

Rob C. van Kampen RB

***

Claudia van Gaalen is al enige tijd op freelance-basis verbonden aan RC Advies belastingadviseurs en is een uiterst ervaren assistent-accountant.  Zij houdt zich met name bezig met het bijwerken van administraties en het voorbereiden van jaarrekeningen. Zij kan u behulpzaam zijn bij het inrichten en bijhouden van uw administratie en doet dat eventueel bij u op locatie. Claudia is zeer flexibel inzetbaar.

U kunt Claudia van Gaalen bereiken via mail  claudia@rcadviesbelastingadviseurs.nl  .

Claudia van Gaalen. assisitent-accountant.

Claudia van Gaalen